Aquesta setmana es podran fer a Tordera revisions gratuïtes de prevenció del glaucoma i la degeneració macular


L’Institut Oftalmològic Tres Torres, d’acord amb la Regidoria de Sanitat, porten a terme aquesta setmana a Tordera la campanya anual de prevenció del glaucoma i degeneració macular associada a l’edat (DMAE). Carme Mora, optometrista de l’Institut Oftalmològic Tres Torres, explica què són aquestes malalties.

glaucoma 1

La revisió, que és gratuïta i de caràcter preventiu, dura entre 10 i 15 minuts i no provoca cap molèstia vers l’interessat que vulgui participar-hi.

La campanya, que està oberta a tota la població, va especialment adreçada a persones majors de 45 anys. No obstant, tothom  qui ho desitgi podrà fer-se una revisió ocular, gratuïta, per determinar si es té alguna patologia associada al Glaucoma o a la DMAE. Ho explica Carme Mora.

glaucoma 3

La clínica Tres Torres de Barcelona té delegacions a capitals de comarca, com Mataró o Granollers, i des de l’any 2010 es desplacen amb una petita unitat mòbil per pobles de Catalunya oferint una revisió gratuïta per prevenir el glaucoma i altres malalties als ulls. Carme Mora destaca la importància de la revisió, sobretot en el glaucoma, ja que es tracta d’una malaltia silenciosa.

glaucoma 4

La unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic s’instal·larà els dies 24 i 25 de setembre a la plaça de l’Església, el 26 al local social de Sant Andreu, el 27 al local social de Sant Pere i el 28 setembre al parc Inditex a Fibracolor. L’horari de revisions serà de 10 h a 14h i de 15h a 17h.