Tordera acull una xerrada informativa sobre els subministrament bàsics a la llar


L’ Ajuntament organitza el proper dimecres una xerrada informativa sobre els subministraments bàsics a la llar. Aquesta activitat que pretén donar a conèixer avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments a la llar (llum, gas i aigua), així com facilitar eines per preveure enganys en la seva contractació. També ensenya a entendre els diferents conceptes de les factures.

El programa serà el següent:

1- SUBMINISTRAMENTS ENERGÈTICS,SOBRETOT ELECTRICITAT, AIGUA  I  TELECOMUNICACIONS.

2- EXPLICACIÓ DE L’ESTRUCTURA DE MERCAT, QUI HO REGULA.

3- QUINS CONCEPTES ES FACTUREN

4- ESTRATÈGIES DELS COMERCIALS I QUE CAL EVITAR

5- ANÀLISIS DELS DIFERENTS TIPUS DE CONTRACTES

6- CRITERIS PER TRIAR

7- CONSELLS D’ESTALVI

La xerrada començarà a les 18h a la biblioteca de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca