Préstec digital de pel·lícules amb el carnet de les biblioteques


Els usuaris de la biblioteca de Tordera ja poden accedir de manera gratuïta a més de dos mil documents audiovisuals del catàleg de la plataforma eFilm. Aquest catàleg disponible a eBiblioCat inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals distribuïts per Filmin.

Per accedir a aquests continguts digitals només cal disposar del carnet d’usuari d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i identificar-se a la biblioteca digital eBiblioCat.

Aquest nou servei permet la visualització en streaming de fins a vuit documents cada mes, límit que s’anirà incrementant progressivament amb les incorporacions de nous títols i llicències. El visionat es pot fer des d’ordinadors i dispositius mòbils mitjançant accés per web o aplicació (Android i iOS).

Els documents seleccionats inicialment inclouen pel·lícules, curtmetratges, documentals i enregistraments de concerts. Es preveu anar afegint altres obres audiovisuals i musicals per augmentar la disponibilitat de col·leccions digitals accessibles per Internet destinats als usuaris de les biblioteques públiques catalanes.