Préstec digital de pel·lícules amb el carnet de les biblioteques


Els usuaris de la biblioteca de Tordera ja poden accedir de manera gratuïta a més de dos mil documents audiovisuals del catàleg de la plataforma eFilm. Aquest catàleg disponible a eBiblioCat inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals distribuïts per Filmin.

Per accedir a aquests continguts digitals només cal disposar del carnet d’usuari d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i identificar-se a la biblioteca digital eBiblioCat.

Aquest nou servei permet la visualització en streaming de fins a vuit documents cada mes, límit que s’anirà incrementant progressivament amb les incorporacions de nous títols i llicències. El visionat es pot fer des d’ordinadors i dispositius mòbils mitjançant accés per web o aplicació (Android i iOS).

Els documents seleccionats inicialment inclouen pel·lícules, curtmetratges, documentals i enregistraments de concerts. Es preveu anar afegint altres obres audiovisuals i musicals per augmentar la disponibilitat de col·leccions digitals accessibles per Internet destinats als usuaris de les biblioteques públiques catalanes.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca