ERC+JERC+Gent de Tordera obren un debat intern per consensuar candidat


La coalició que formen ERC+ JERC  + Gent de Tordera es troba en un procés democràtic intern.  Així ho assegura el regidor republicà i de les joventuts d’esquerra, Jordi Romaguera en una entrevista a Ràdio Tordera.

Malgrat que aquest estiu explicàvem que el regidor Xavier Pla seria el candidat republicà a les eleccions municipals, JERC i Gent de Tordera han demanat seguir treballant internament per tenir una candidatura global i més plural.

Segons explica el regidor Jordi Romaguera, Xavier Pla va ser escollir candidat per l’assemblea d’ERC, i creu que el candidat a les municipals també hauria de comptar amb el vistiplau de les JERC i Gent de Tordera. En aquest sentit apunta que res està tancat.

tensio erc 1

Tot i que es preveia una presentació oficial de candidatura a la tardor, Romaguera no vol posar data concreta fins que la globalitat del partit hagi consensuat l’equip amb què es presentarà a les municipals.

tensio erc 2

Malgrat Això, Romaguera assegura que ja estan treballant en el programa electoral.

tensio erc 3

La darrera candidatura d’ERC a les municipals 2015 va comptar amb la participació de militants d’esquerra, militants de les joventuts del partit i un grup de persones independents, sota el paraigua de Gent de Tordera. La voluntat en les eleccions 2019 és continuar la mateixa col·laboració.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca