ERC+JERC+Gent de Tordera obren un debat intern per consensuar candidat


La coalició que formen ERC+ JERC  + Gent de Tordera es troba en un procés democràtic intern.  Així ho assegura el regidor republicà i de les joventuts d’esquerra, Jordi Romaguera en una entrevista a Ràdio Tordera.

Malgrat que aquest estiu explicàvem que el regidor Xavier Pla seria el candidat republicà a les eleccions municipals, JERC i Gent de Tordera han demanat seguir treballant internament per tenir una candidatura global i més plural.

Segons explica el regidor Jordi Romaguera, Xavier Pla va ser escollir candidat per l’assemblea d’ERC, i creu que el candidat a les municipals també hauria de comptar amb el vistiplau de les JERC i Gent de Tordera. En aquest sentit apunta que res està tancat.

tensio erc 1

Tot i que es preveia una presentació oficial de candidatura a la tardor, Romaguera no vol posar data concreta fins que la globalitat del partit hagi consensuat l’equip amb què es presentarà a les municipals.

tensio erc 2

Malgrat Això, Romaguera assegura que ja estan treballant en el programa electoral.

tensio erc 3

La darrera candidatura d’ERC a les municipals 2015 va comptar amb la participació de militants d’esquerra, militants de les joventuts del partit i un grup de persones independents, sota el paraigua de Gent de Tordera. La voluntat en les eleccions 2019 és continuar la mateixa col·laboració.