Torna La Casa de Bernarda Alba al Teatre Clavé


El Teatre Clavé obrirà el curs 2018/2019 amb el Centre de Formació Artística (CFA)  amb una nova funció de LA CASA DE BERNARDA ALBA, estrenada el passat mes de juliol.

Lorca va subtitular La Casa de Bernarda Alba com un “drama de mujeres en los pueblos de España”. La proposta escènica que presentem posa l’accent en l’alliberament personal de les dones, en la possibilitat d’escapar dels rols que la societat fixa al gènere femení.

Una lectura actual del text de Federico Garcia Lorca de la mà del Centre de Formació Artística. Alumnes i professors de diferents llenguatges escènics i creatius s’uneixen per portar a escena un espectacle nascut i crescut al Teatre torderenc. El director del Teatre, Josep Navarro explica per quin motiu han decidit fer l’obra.

bernarda alba

La casa de Bernarda Alba es podrà veure  diumenge 23 de setembre a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.