IniciNoticiesEducacióEs realitzen obres de millora en el centre obert “El Caliu”

Es realitzen obres de millora en el centre obert “El Caliu”

L’ajuntament de Tordera ha pogut millora les instal·lacions del centre obert “El Caliu” gràcies a una aportació econòmica per part de La Caixa. Amb aquesta injecció de capital s’ha millorat l’oficina de coordinació, els lavabos i s’ha instal·lat una petita cuina. El regidor d’ensenyament i serveis socials de l’ajuntament de Tordera, Àngel Pous, explica que són els centres oberts.

Centres oberts 1

El Centre El Caliu, es troba situat al carrer Santiago Rossinyol. Aquest centre atén a nens de fins a 12 anys que necessiten d’aquest servei on també s’intenta integrar a mares i pares tal i com explica el regidor d’ensenyament.

Centres oberts 2

Al carrer Canigó, a les instal·lacions de la Creu Roja, es troba el segon centre obert de Tordera, aquest està dirigit per joves majors de 12 anys tot i que la seva funció és similar a la del Centre El Caliu tal i com explica ell regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

Centres oberts 3

La majoria dels nens i nenes no assisteixen tots els dies al centres oberts, el nivell d’assistència varia segons l’edat i les necessitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES