Comença la matricula per a nous cursos de l’escola d’adults


La Regidoria d’Ensenyament ja té definits els nous cursos per a adults de cara a la tardor. Les matricules es faran a partir d’avui i fins el 21 de setembre de 9.30 a 12.30h a la Biblioteca de Tordera i les places són limitades.

D’una banda, totes les persones que vulguin reprendre els seus estudis podran fer-ho de nou a través del curs preparatori per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà que promou l’Escola d’adults Renaixença i la Diputació de Barcelona.

El curs consta de 330 hores impartides d’octubre a maig. El preu és de 25€ per bloc. L’inici del curs és el 2 d’octubre i l’horari és 15.30 a 19.30h, de dimarts a dijous i finalitza a principis del mes de maig amb una prova externa que, un cop superada, equival a l’ESO en l’àmbit laboral o per accedir a un dels molts cursos de formació professional de grau mitjà.  L’èxit assolit en les quatre edicions anteriors del curs avalen aquest recurs com una bona oportunitat per millorar el currículum formatiu de tots aquelles persones que busquen feina i en el seu dia no van acabar els estudis. Valorava molt positivament aquest curs preparatori el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

escola adults 1

A més a més, també es fan cursos d’informàtica (Word 1 i Word 2), curs d’anglès elemental, curs de català escrit i neolectors en llengua castellana (nivell 1 i 2). Aquests cursos comencen el 8 d’octubre i el seu preu és de 25€. En parla Àngel Pous.

escola adults 2

L’ escola d’adults també col·labora amb l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament per preparar i formar a persones en situació d’atur. Recordem que les matrícules es poden fer a partir d’avui i fins el 21 de setembre de 9.30 a 12.30h a la Biblioteca de Tordera.