Un torderenc organitza una col·lecta solidària per un centre d’ajuda a discapacitats al Togo


Joan Llorens fa una crida a la solidaritat per ajudar a la compra d’un cotxe d’una petita comunitat al Togo d’atenció primària. Joan Llorens és un torderenc que després de treballar en un centre d’ajuda a nens i nenes de Ghana i tornar a Tordera va entrar a un projecte impulsat per la monja Sor Odile de crear un centre per a nens i nenes discapacitats. Ara ja fa dos anys que hi és i s’ha decidit per tornar. Tot i això vol demanar l’ajuda dels torderencs per cobrir algunes mancances del centre. El mateix Joan Llorenç ho explica.

joan llorenç togo

A aquests països africans el tracte envers aquestes persones és bastant precari, tant des d’un punt vista familiar i cultural com institucional, totalment inexistent. Un centre d’aquests, per tant, és un petit tresor.

La col·laboració en un primer moment era per una tanca per als animals de 1800 euros, però l’averia del cotxe que utilitza la comunitat ha fet que aquesta sigui la prioritat i es necessitin més diners. Per tant es demana sense cap compromís l’ajuda de qualsevol sensibilitzat amb la causa que col·labori amb qualsevol quantitat al compte bancari.

 La col·lecta estarà oberta fins al final d’aquest mes de setembre, i a l’octubre es traspassarà a un compte de Togo amb el que s’hagi recaptat. El número de compte bancar és: ES93 2100 1424 5301 0030 9921.