El Show dels Esports enceta la temporada entrevistant a la regidora d’esports de l’Ajuntament Bàrbara Vergés


Avui dimecres 12 de setembre s’ha iniciat una nova temporada esportiva a la ràdio i el programa diari del Show dels Esports també ha arrencat un nou curs esportiu. Precisament, la primera entrevista ha estat amb la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera Bàrbara Vergés per situar, inaugurar i conèixer de primera mà l’estat de l’esport torderenc.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca