Detenen una dona que s’ha accidentat mentre conduïa beguda i sense carnet a Tordera


Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge al matí una dona de 24 anys com a presumpta autora de delictes contra la seguretat viària per conducció sota els efectes de l’alcohol, per conduir sense haver obtingut mai el permís i per un delicte de lesions greus per imprudència. Segons informen els Mossos, pels volts de les 6.40h del matí, un vehicle que circulava pel polígon industrial del Sector Riera Roquet de Tordera, va arribar a la cruïlla amb la NII, al punt quilomètric 680.5 i no va respectar el senyal de ‘STOP’. La conductora va creuar la NII en perpendicular al sentit de la circulació i va continuar recte fins a impactar amb un arbre. Finalment, el vehicle va caure per un desnivell d’uns tres metres d’alçada. L’home que ocupava la plaça d’acompanyant va resultar ferit de gravetat. Quan els Mossos i la Policia Local de Palafolls i de Tordera van arribar al lloc dels fets van activar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar al ferit en estat crític a un hospital proper. A banda, els Mossos van fer la prova de detecció d’alcohol a la conductora, que va donar un resultat positiu de 0,64 mil·ligrams per litre d’aire expirat. També es va constatar que la dona conduïa sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els agents van detenir la conductora del vehicle que passarà a disposició judicial durant les properes hores.