Més de 2700 alumnes comencen els curs escolar a Tordera


Aquest matí s’ha iniciat el curs escolar 2018-2019 amb total normalitat. A Tordera, més de 2.700 alumnes assistiran als diferents centres públics i concertats del municipi. La major part d’ells ho faran en educació infantil i primària, amb 1.640 nois i noies matriculats en alguna de les escoles o col·legis.

D’altra banda, un total de 790 alumnes s’han matriculat en educació secundària obligatòria a través dels dos instituts públics i en els dos col·legis concertats, i 165 alumnes cursaran batxillerat i el cicle de grau mitjà a l’Institut Lluís Companys. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

inici curs 1

Entre les novetats del curs, Àngel Pous destaca la posada en escena durant el curs sencer de l’edifici de la segona fase de l’Institut Torderia, consolidant així l’etapa 12-16 per primera vegada del 4t curs d’ ESO en aquest centre.

inici curs 2

Pous també subratlla per aquest curs l’inici de les activitats del nou cicle formatiu de grau mitjà “microinformàtica i xarxes” a l’Institut Lluís Companys.

inici curs 3

A més a més, cal destacar l’augment significatiu d’alumnat a l’Escola Hortsavinyà. Àngel Pous explica que s’ha negociat amb el departament la construcció d’un segon mòdul, però que finalment s’ha optat per adequar l’edifici del Parc Natural.

inici curs 4

Cal destacar, també, que el curs ja ha començat a les llars d’infants i que l’Escola d’Adults iniciarà les seves activitats a principis d’octubre. En aquests moments, amb alguna excepció, tot l’alumnat de Tordera té assignada la plaça corresponent.