Més de 2700 alumnes comencen els curs escolar a Tordera


Aquest matí s’ha iniciat el curs escolar 2018-2019 amb total normalitat. A Tordera, més de 2.700 alumnes assistiran als diferents centres públics i concertats del municipi. La major part d’ells ho faran en educació infantil i primària, amb 1.640 nois i noies matriculats en alguna de les escoles o col·legis.

D’altra banda, un total de 790 alumnes s’han matriculat en educació secundària obligatòria a través dels dos instituts públics i en els dos col·legis concertats, i 165 alumnes cursaran batxillerat i el cicle de grau mitjà a l’Institut Lluís Companys. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

inici curs 1

Entre les novetats del curs, Àngel Pous destaca la posada en escena durant el curs sencer de l’edifici de la segona fase de l’Institut Torderia, consolidant així l’etapa 12-16 per primera vegada del 4t curs d’ ESO en aquest centre.

inici curs 2

Pous també subratlla per aquest curs l’inici de les activitats del nou cicle formatiu de grau mitjà “microinformàtica i xarxes” a l’Institut Lluís Companys.

inici curs 3

A més a més, cal destacar l’augment significatiu d’alumnat a l’Escola Hortsavinyà. Àngel Pous explica que s’ha negociat amb el departament la construcció d’un segon mòdul, però que finalment s’ha optat per adequar l’edifici del Parc Natural.

inici curs 4

Cal destacar, també, que el curs ja ha començat a les llars d’infants i que l’Escola d’Adults iniciarà les seves activitats a principis d’octubre. En aquests moments, amb alguna excepció, tot l’alumnat de Tordera té assignada la plaça corresponent.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca