IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé engega els motors del curs 2018-2019

El Teatre Clavé engega els motors del curs 2018-2019

Avui comença un nou curs en el Centre de Formació Artística  del Teatre Clavé que està integrat per l’escola de música, l’escola de dansa, l’aula de teatre, l’aula de belles arts i l’àrea de sensibilització, aquesta última per a infants de 3 a 6 anys. Les inscripcions pel curs 2018/2019 continuen obertes fins completar grups i es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa o bé presencialment al Teatre Clavé.

També avui s’obre la venda d’entrades i abonaments pels espectacles de la nova programació del Teatre. Els principals reclams seran: La comèdia LES DONES SÀVIES de Molière, el primer solo teatral de Bruno Oro a IMMORTAL, l’espectacle sobre Lorca titulat FEDERICO GARCIA i dirigit per Pep Tosar, l’estrena de SEQÜÈNCIA MMP en motiu dels 15 anys de la mort del poeta Miquel Martí i Pol i el concert de Sant Esteve enguany titulat FABULÓS TXAIKOVSKI són els principals reclams de la programació de tardor del Teatre Clavé.

A banda de les entrades individuals, la programació incorpora diverses modalitats d’ABONAMENTS oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin d’entre els proposats.

La venda d’abonaments i entrades començarà avui tant a internet com a taquilles del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES