IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera està ultimant els detalls per una nova edició de...

El CEEB Tordera està ultimant els detalls per una nova edició de la diada del bàsquet d’aquest cap de setmana

El Pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans serà l’escenari de la Diada del Bàsquet que el CEEB Tordera ha organitzat per aquest cap de setmana. Amb més de 15 equips participants, la diada del bàsquet repartirà un total de 53 partits entre dissabte i diumenge. Escoltem a Marc Muñoz, entrenador del club:

previa diada ceeb 1

Mentre que dissabte serà el torn dels equips masculins, amb les categories mini, pre-infantil, infantil, cadet, júnior i sènior, diumenge es disputaran els partits femenins, amb l’infantil, el cadet, el júnior i el sènior. Tant dissabte com diumenge, els partits es disputaran en una franja horària de 9 hores, des de les 10h del matí, hora d’inici del primer matx, fins les 19h de la tarda, hora en què finalitzaran els encontres. Ens en parla el mateix Marc Muñoz:

previa diada ceeb 2

El CB Lloret, l’AB Premià, el CB Cabrera, l’AE Boet Mataró, el CB Saps, el CB Sant Celoni, el CEB Girona, el CB Tossa, el CB Hostalric, el CB Gavà, el QBasket, el FD Cassanenc, el CB Llagostera, el CB Sant Feliu, el CE Sant Nicolau, el CB Salt i el CB Bescanó seran els clubs participants d’enguany.

ÚLTIMES NOTÍCIES