IniciNoticiesPolíticaTordera aprova un nou pla local de Joventut en el període 2018-2021

Tordera aprova un nou pla local de Joventut en el període 2018-2021

El ple de l’ajuntament de Tordera va aprovar ahir el pla local de joventut en el període 2018-2021. La regidora de joventut, Bàrbara Vergés va explicar que l’objectiu és millorar la qualitat de vida dels joves del municipi. En aquest sentit, el pla local es divideix en diversos àmbits i projectes. En concret els àmbits són educació, civisme, ocupació, habitatge, lleure, entre d’altres.

pla local joventut Barbara

Els partits polítics locals van destacar com a positiu que el pla s’hagi elaborat amb la participació dels joves. Els grups ressalten que el document és un bon full de ruta per millorar el dia a dia dels joves del municipi. S’afegeix que s’ha de continuar treballant i fer arribar les polítiques de joventut a un àmbit ciutadà més ampli. Escoltem Xavier Martin del PP, Salvador Giralt de Som Tordera, Rafa Delgado del PSC, Jordi Romaguera d’ERC-Gent de Tordera i Jose Carlos Villaro regidor no adscrit.

pla local joventut partits

Aquest pla estratègic està adreçat especialment a interessos juvenils com l’habitatge, l’ocupació, la formació, el lleure, la salut o la mobilitat i que té per objectiu definir les línies a seguir per la Regidoria d’acord amb els joves. Aquest és el quart Pla Local que es redacta des de la Regidoria de Joventut. El primer Pla es va redactar l’any 2006 i d’aquest en va sorgir la necessitat de crear el Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES