IniciNoticiesCulturaTordera tindrà Hereu 2018

Tordera tindrà Hereu 2018

Després de la insistència de l’Ajuntament de Tordera per tal de poder acabar de completar el pubillatge, Tordera tindrà Hereu del municipi durant un any més. El consistori torderenc, després de no rebre cap sol·licitud per part dels joves de Tordera, per a presentar-se com a candidat a Hereu, va decidir obrir un període extraordinari per donar una segona oportunitat a qui s’hi volgués presentar. Finalment, el jove Pere Vendrell va optar per aquesta possibilitat i s’ha presentat com a Hereu de Tordera.

Aquesta última sol·licitud, ha permès que el pubillatge torderenc segueixi, un any més, al complet. Sílvia Català, regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera,

silvia catala hereu tordera

Tot i això, els díptics informatius de la Festa Major, on hi ha publicades les dades del pubillatge, ja estan impresos. D’aquesta forma, la informació de l’Hereu no serà impresa i repartida però sí que es donarà a conèixer a través de xarxes socials de l’Ajuntament de Tordera.

Així doncs, el nou Hereu de Tordera se suma a la resta de pubillatge per aquest nou any. Com a pubilla, la Judit Duran, també actual Pubilla de Sant Pere. Per part de Pubilleta i Hereuet, de joves nascuts entre el 2008 i el 2011, sí que s’obrirà el període de votacions amb la presentació de dues nenes, la Idoia Ros i la Claudia Baena; i dos nens, en Saül Romero i en Roger Baena. La presentació de tots els candidats a Hereu i Pubilla, i enguany també a Hereuet i Pubilleta, es farà a la mitja part de les havaneres, el dimarts 22 d’agost.

Les votacions es podran fer presencial, dipositant les butlletes adjuntes al programa de Festa Major, a les diferents urnes repartides del poble. També es podrà votar a través d’Internet a la pàgina web www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES