Tordera recordarà les víctimes del 17-A amb cinc minuts de silenci


Coincidint amb el primer aniversari dels atemptats terroristes comesos a Barcelona i Cambrils el 17 d’agost del 2017, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques convoca per aquest divendres, cinc minuts de silenci i la lectura d’un manifest per mostrar la solidaritat cap a les víctimes i el compromís amb la pau. Des de l’Ajuntament de Tordera ens sumem a aquesta iniciativa que simbolitza el rebuig de qualsevol atac o atemptat terrorista que es cometi arreu del món. 

L’acte tindrà lloc a les 12:00h del migdia a la plaça de l’ajuntament. Durant tot el divendres, la bandera de Tordera situada a la Plaça de la Concòrdia, onejarà a mig pal.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca