Demà darrer dia per adquirir el tiquets del Sopar popular de la Festa major


L’Ajuntament i la Comissió de Festes organitzen el diumenge 26 d’agost la XXIII edició del tradicional Sopar Popular. Tindrà lloc a les 21h a la pista de l’Amistat. Juntament amb el sopar hi haurà ball a càrrec del grup Àngel i Pol.

Els  tiquets de l’edició d’enguany, es  podran adquirir fins demà divendres. El preu per persona és de 15 €, que es podran pagar amb targeta a l’Ajuntament o bé s’hauran d’abonar al número de compte que es proporciona a la web de l’Ajuntament de Tordera: ES18 2100 0143 2102 0034 6932. Els tiquets seran numerats i s’assignaran els llocs en el moment que es porti el justificant del pagament a Serveis Personals.

El menú del Sopar Popular de la Festa Major d’aquest any, comptarà amb amanida, assortit d’embotits, pollastre, vi, refresc, aigua i cava.  També hi inclou postres i cafès.

Cal recordar que en el Sopar Popular hi serà present el Centre de distribució d’aliments “De Tots” que farà una recollida solidària d’aliments de primera necessitat a partir de les 20:00h del vespre.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca