IniciNoticiesSocietatEl Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posa en marxa el...

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posa en marxa el primer Concurs de fotografia #raconsdelmaresme

S’escollirà 13 fotografies per fer el calendari de l’any vinent i es donaran tres premis, entre els quals hi ha un sopar i una estada d’una nit al Vila Arenys Hotel per a dues persones.

L’objectiu d’aquest concurs és donar a conèixer els millors racons de la comarca. Per això, cal publicar una foto del Maresme al compte d’Instagram o Facebook particular i etiquetar-la amb el hashtag #raconsdelmaresme. També s’haurà d’etiquetar a les empreses que ofereixen els premis als guanyadors, que són l’Ajuntament de Mataró, Cabanes Dosrius i l’Hotel Vila d’Arenys. 

Des de l’hotel, Laura Pons, ha explicat que el primer premi és un sopar i una estada d’una nit al Vila Arenys Hotel per a dues persones; el segon una estada d’una nit amb esmorzar per a dues persones a Cabanes Dosrius i, finalment, el tercer és una ruta guiada modernista de Puig i Cadafalch per a dues persones. Tanmateix, el consorci escollirà un total de 13 fotografies per fer un calendari per a l’any vinent.

El termini de presentació de les obres és fins al diumenge 30 de setembre. La selecció de les propostes guanyadores es farà entre el 3 i el 5 d’octubre i, finalment, el veredicte final es publicarà entre el 8 i l’11 d’octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES