Dissabte es presenta el partit Moviment Veïnal x Tordera


Dissabte es presenta a Tordera un nou partit polític. Moviment veïnal x Tordera neix amb la voluntat de canviar la manera de fer de l’Ajuntament i obrir el consistori a la ciutadania. Segons els seus fundadors, el partit vol representar totes les zones territorials de Tordera i les seves sensibilitats. Ho explica el seu portaveu, Juanje Martin.

moviment veinal 1

Martin assegura que el partit es considera d’esquerres, malgrat que els seus components tenen ideologies molt diverses.

moviment veinal 2

La presentació del Moviment veïnal de Tordera serà aquest dissabte, 18 d’agost a les 19:00h al parc d’en Patufet. En l’acte, el partit presentarà el seu projecte polític.

moviment veinal 3

L’eslògan del partit és 100% Tordera i té la voluntat de presentar-se a les properes eleccions municipals.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca