IniciNoticiesCulturaTot preparat per l’11è Aplec de Roca-Rossa

Tot preparat per l’11è Aplec de Roca-Rossa

El Cercle d’Història de Tordera i l’associació de Veïns de Roca-Rossa ultimen els detalls per l’onzè Aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa. El tradicional aplec es durà a terme el proper dimecres 15 d’agost. Un dels organitzadors de l’aplec, en Manel, parla de la restauració del monestir.

aplec monestir

Com ja és habitual la festa començarà amb una ofrena floral a la Mare de Déu de Roca-Rossa al monestir entre les 11:00h i les 13:00h. Mentrestant, al mateix recinte, a les 11:45h començarà un recital de cant i poesia a càrrec del Cercle d’Història, associació de veïns i la coral parroquial. També intervindran cantants i rapsodes convidats com Isabel Bertran, Joaquim Gispert, Joan Madrid, Sabina Mateu, M. Dolors Oliveras, Regina Santiago, Joan Torrent i Manuela Terrones. Ja a les 12:15h es presentarà el conte “Llegenda del prodigiós Viatge a l’Infern d’en Pere Porter”. Després actuarà el grup familiar Els Ponets.

L’acte central de l’aplec, com cada any, serà la Missa presidida pel rector de Tordera Mn. Salvador Juanola acompanyat de la coral parroquial Serà a les 13:00h al monestir de Roca-Rossa. Tot seguit aperitiu del Monestir i copa de cava de saüc per als assistents. La festa finalitzarà amb un dinar de germanor a les 14:00h amenitzat amb música d’havaneres. En Manel, cuiner i organitzador de l’aplec, explica com reservar els tiquets per aquesta arrossada.

aplec rocarossa1

L’Aplec de Roca-Rossa arribarà enguany a la seva onzena edició, amb la voluntat de consolidar-la en l’entorn del monestir.

ÚLTIMES NOTÍCIES