IniciNoticiesEsportsEl CFTordera celebra l’assemblea ordinària aprovant tots els punts i valorant positivament...

El CFTordera celebra l’assemblea ordinària aprovant tots els punts i valorant positivament els aspectes econòmics i esportius

El municipal d’esports va ser el passat divendres 10 d’Agost l’escenari de l’assemblea del Club Futbol Tordera d’aquesta temporada. Tot i els pocs assistents a l’acte, es van tractar temes importants i molt interessants de cara al proper curs.

El CFTordera tanca el pressupost 17-18 amb un saldo positiu de més de 14000€, xifra destacable tenint en compte les dificultats econòmiques. Es destaquen per sobre de tot, els ingressos que ha aconseguit l’entitat amb l’organització del Memorial Josep Barceló, que una edició més ha assolit xifres rècord, superant els 100.000€ de pressupost.

En el tercer punt de l’ordre del dia es va fer balanç esportiu de la passada temporada, moment en què es va destacar per sobre de tot,  el fet de no haver ascendit de categoria amb el primer equip tot i la bona feina durant tot l’any, de manera que queda com a assignatura pendent de cara al proper curs. Com a altres aspectes rellevants, es va destacar la inauguració des de fa pocs mesos de l’aula de formació, destinada a la preparació de partits amb els diferents equips de l’entitat i punt de referencia a nivel social. En va donar més detalls Narcís Barrera, membre de la junta directiva.

assamblea cft 1

Durant l’assemblea la junta directiva va desvetllar un projecte que ja és una realitat, incorporant de càmeres de vídeovigilància a les instal·lacions del Municipal. Un sistema que beneficiarà el club no només a nivell de la seguretat, sinó que a més, a la llarga, podrien convertir-se en una eina per valorar el progrés dels jugadors durant els entrenaments i la tècnica d’aquests jugadors. En va parlar Carles Gamonal.

assamblea cft 2

L’assemblea ordinària de socis va tenir una durada d’una hora i mitja i al finalitzar va comptar amb el torn de precs i preguntes on diversos socis es van interessar pels equips de la base i en concret, pel poc moviment de nous jugadors en alguns conjunts entre d’altres temes.

ÚLTIMES NOTÍCIES