IniciNoticiesCulturaTerra Brava celebra la seva festa major a partir del proper divendres

Terra Brava celebra la seva festa major a partir del proper divendres

Aquest proper cap de setmana Terra Brava viu la seva festa major. Les activitats començaran divendres a les 9:00 i s’allargaran fins diumenge, 19 d’agost.

El “Pepinazo” donarà el tret de sortida de les festes de Terra Brava que s’iniciaran el divendres 17 a les 9:00, mitja hora més tard començaran les activitats infantils. A partir de les dotze del migdia els veïns podran gaudir d’un pica pica popular. Els amants de l’esport també tindran el seu espai divendres, a les 10:30 es farà un torneig de futbol i ja a la tarda, a les 17:30, el bàsquet serà el protagonista amb un nou torneig. Durant la tarda tornaran les activitats infantils i al vespre a dos quarts de deu començarà un sopar que anirà seguit d’un show a càrrec de “Jossepo el grillo” i d’un ball popular per a tots els assistents. L’Isaac, membre de l’associació de veïns explica en que consistirà el sopar de divendres.

Festes Terra Brava 1

Pel que fa a dissabte, a les 9:30h hi hauran activitats per als més petits. A les 10:00h pedalada popular per tota la urbanització. A les 12:00h es començaran a recollir truites per al concurs amb degustació popular que es farà a partir a de les 13:00h. A les 17:00h tornaren les activitats infantils, a les 17:30 torneig de basquet i ales 19:00h concurs de rebosteria acompanyat d’una xocolatada popular. A partir de les 19:30h nou espectacle infantil de la mà de “Josepo el grillo”. El dia es tancarà amb un sopar de germanor, en el que tothom podrà portar menjar, a partir de les 21:30h i amb espectacle de màgia i discoteca mòbil a les 23:00h de DJ&UFO.

Pel que fa a les propostes de diumenge 19, es donarà inici al dia amb activitats infantils a partir de les 9:30h. A continuació, a les 10:00h petanca i a les 12:00h hores guerra d’aigua. Les festes acabaran a les 17:30h amb una entrega de premis.

A més durant els tres dies de festa es podrà gaudir d’un campionat de jocs de taula al local de l’associació de veïns.

ÚLTIMES NOTÍCIES