IniciNoticiesEntitatsLes entitats i associacions locals poden sol·licitar les subvencions corresponents al 2018...

Les entitats i associacions locals poden sol·licitar les subvencions corresponents al 2018 fins al 2 d’octubre

La Regidoria de Participació Ciutadana informa que ja s’han publicat les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per l’Ajuntament de Tordera a projectes i activitats d’utilitat pública o d’interès social dutes a terme per les entitats sense ànim de lucre durant l’any 2018.

D’aquesta manera, les entitats de Tordera poden demanar les subvencions per als seus projectes fins al dia 2 d’octubre, presentant la documentació, degudament complimentada, que es requereix des de les bases.

L’objecte de les Bases és definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de subvencions que atorga l’Ajuntament a projectes i activitats d’utilitat pública o d’interès social dutes a terme per entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar suport econòmic al funcionament d’aquestes entitats i a la realització d’aquests projectes i activitats.

L’Ajuntament de Tordera aprova unes úniques Bases i fa una sola convocatòria per a l’atorgament de subvencions, tot i que aquestes, en funció de la matèria i la finalitat, són gestionades pels diversos Departaments municipals. En aquest sentit, cada Departament ha fixat els Programes amb les activitats o projectes que considera d’utilitat pública o d’interès social i, per tant, subvencionables, els quals es recullen al document de bases reguladores.

ÚLTIMES NOTÍCIES