El proper diumenge 19 d’agost es disputarà la tradicional cursa de bicicletes organitzada pel Club Esportiu Tordera


Des del Club Esportiu Tordera ja s’està preparant la tradicional cursa de bicicletes de festa major, una cursa que es disputa anualment des de fa prop d’uns seixanta anys al nostre poble per aquesta època de l’any i que l’entitat s’encarrega d’organitzar des de fa 5 anys. Aquest any no serà menys, i la cursa local es disputarà el proper diumenge 19 d’agost a les 17:00h de la tarda. Aquesta activitat esportiva s’emmarca dins del programa d’actes tradicionals de la festa major i és oberta a la participació tant de la gent del poble com de persones de fora del municipi.

No hi ha grans novetats respecte a les darreres edicions, es tracta d’un esdeveniment popular local que vol arribar al major nombre possible de participants, motiu pel qual engloba totes les categories, des dels més petits de la casa, fins als veterans. Això sí, s’han produït millores pel que fa a les divisions d’aquestes esmentades categories, ja que s’han volgut adaptar de cara a les diferències d’edat entre els diferents concursants, sobretot pel que fa als més petits.

La sortida de la cursa serà des del Camí Ral, a l’alçada del C/Dr. Trueta, i les inscripcions quedaran obertes mitja hora abans de l’esdeveniment, a dos quarts de cinc de la tarda, al mateix punt de sortida. L’únic requisit que es demana per poder participar a la cursa és portar un casc protector. Enguany, aquest acte de caire esportiu serà dels primers de la programació de la festa major del nostre poble. Des de l’equip d’esports d’aquesta casa, en farem seguiment i balanç amb l’organització i els guanyadors de la competició.