S’acosten les festes de Roca-Rossa i el tradicional Aplec


Aquest cap de setmana els veïns Roca-Rossa celebren les seves festes de veïnat. Les activitats començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge, 12 d’agost.

Les festes de Roca-Rossa s’iniciaran el divendres 10 quan a les 17:30h hi haurà la inauguració al xiringuito de la pista. A partir de les 18:00h, jocs infantils, guarniment de la pista, inici del torneig de petanca i futbol. Ja a les 22:00h, s’ha organitzat ball i sopar a la fresca amb servei de bar i música amb el DJ Yaco.

Pel que fa a dissante, a les 11h inflables amb jocs d’aigua començaran el dia. A les 13:00h, vermut popular i a les 18:00h, jocs infantils, petanca i partit de futbol. Aquest any també s’ha organitzat una xocolatada popular per a tots els assistents a les 19:30h. A les 22:00h es celebrarà el ball i sopar a la fresca també amb servei de bar i el DJ Yaco. En Manel, cuiner de Roca-Rossa, explica com serà el sopar a la fresca.

fm roca-rossa

Pel que fa a les propostes de diumenge 12, es donarà inici al dia amb les finals de petanca a les 11:00h. A continuació, a les 12:00h festa de l’espuma i a les 13h s’organitza el vermut popular.

Recordem que les festes de Roca-Rossa començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge. Més tard, el dimarts 15, es produirà el tradicional aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa amb el programa d’activitats tradicional al monestir.