S’acosten les festes de Roca-Rossa i el tradicional Aplec


Aquest cap de setmana els veïns Roca-Rossa celebren les seves festes de veïnat. Les activitats començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge, 12 d’agost.

Les festes de Roca-Rossa s’iniciaran el divendres 10 quan a les 17:30h hi haurà la inauguració al xiringuito de la pista. A partir de les 18:00h, jocs infantils, guarniment de la pista, inici del torneig de petanca i futbol. Ja a les 22:00h, s’ha organitzat ball i sopar a la fresca amb servei de bar i música amb el DJ Yaco.

Pel que fa a dissante, a les 11h inflables amb jocs d’aigua començaran el dia. A les 13:00h, vermut popular i a les 18:00h, jocs infantils, petanca i partit de futbol. Aquest any també s’ha organitzat una xocolatada popular per a tots els assistents a les 19:30h. A les 22:00h es celebrarà el ball i sopar a la fresca també amb servei de bar i el DJ Yaco. En Manel, cuiner de Roca-Rossa, explica com serà el sopar a la fresca.

fm roca-rossa

Pel que fa a les propostes de diumenge 12, es donarà inici al dia amb les finals de petanca a les 11:00h. A continuació, a les 12:00h festa de l’espuma i a les 13h s’organitza el vermut popular.

Recordem que les festes de Roca-Rossa començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge. Més tard, el dimarts 15, es produirà el tradicional aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa amb el programa d’activitats tradicional al monestir.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca