L’associació de veïns de la urbanització Sant Daniel celebra la seva festa demà dissabte


El dissabte 11 d’agost tindrà lloc la festa de la urbanització de Sant Daniel 2018 organitzada per l’associació de veïns. Una festa que començarà a les quatre de la tarda i que es farà als carrers de la urbanització. Així ho explica el president de l’associació de veïns, Jesus Saltó.

Salto 1

La festa tindrà com a protagonistes petits i grans. Des de dos quarts de sis de la tarda fins a dos quarts de nou hi haurà un inflable amb aigua perquè nens i nenes puguin gaudir. Les activitats aquàtiques tindran més protagonisme ja que a partir de dos quarts de set es farà una festa de l’aigua on tothom que vulgui podrà participar. El Sopar començarà a les nou del vespre i tindrà un preu de cinc euros tant per els socis de l’associació de veïns com per aquells que no siguin associats. A partir de les onze de la nit començarà la recta final de la festa amb la música del DJ Goyi, un dels membres de la junta de l’associació. Saltó explica en declaracions a Ràdio Tordera quin serà el menú del sopar.

Salto 2

Tots aquelles persones interessades en assistir al sopar podran fer la reserva fins el dia 9, dos dies abans de la festa. Per reservar cal contactar amb un dels següents telèfons de l’associació de veïns; amb el president Jesus Saltó (639 759 138), amb Brígida Robles (610 543 988) o amb Joan Coll (639 367 913).