Nou format festiu per a la nit de la revetlla de Santa Maria a Tordera


La festa dels 80 i 90 serà protagonista per la revetlla de Santa Maria a Tordera amb Bala Hits i Jose Reyes DJ & Pau Murner Speaker

La revetlla de Santa Maria de Tordera 2018 agafa un format totalment diferent al que s’havia viscut fins ara. Davant l’èxit de resposta de públic i demanda de gent cap al gènere musical dels 80, la Plaça de l’Església acollirà una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de Bala Hits i Jose Reyes Dj. Les coreografies més ballables i els temes del record que mai han deixat d’estar de moda estaran presents en aquesta fórmula destinada a tots els públics. Aquest canvi és impulsat des de la regidoria de festes, que busca apropar a molta més gent el dia de la revetlla. De fet, anys anteriors aquest dia coincidia amb la Festa Major de municipis molt propers. Amb un enfocament diferent, aquest any es busca captar un seguit de gent que pugui acabar d’amanir la festa del proper dia 14 d’Agost. Tal i com explica la regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, Silvia Català, aquest dia serà dedicat a la Festa dels 80.

festa santa maria

En primer lloc la nit l’obrirà el grup “Bala Hits”. Una banda que ja ens ha acompanyat en altres ocasions durant la festa major del nostre municipi i que ens assegura un recopilatori de les cançons més conegudes del panorama musical català, castellà i internacional de tots els temps. I per acabar d’amenitzar la nit de revetlla de Santa Maria, Festa “Enjoy the 80’s” amb Jose Reyes DJ i Speaker Pau Murner amb els millors temes i ambientació possible per acabar de completar una gran nit d’una època que va marca moltes pistes de ball.

La festa començarà a les 23h i també hi hauran barraques al mirador de la plaça.