Niagàra Parc prepara la seva festa major per aquest cap de setmana


S’apropen més festes majors de les diferents urbanitzacions de Tordera. Aquest cap de setmana és el torn de Niàgara Parc que celebrarà les seves festes durant el dissabte 11 i diumenge 12 d’agost.

El dissabte 11, s’obrirà aquesta festa major com ja és habitual amb una caminada a les 8:00h per la urbanització aproximadament d’uns 4,5Km. Un cop acabada la ruta a les 9:00h hi haurà pica-pica per a tots els assistents seguit de jocs infantils per a tota la mainada a les 10:30h. Els actes continuaran durant el matí a les 12:30h amb festa de l’espuma. Ja a les 17:30h es celebrarà un parit de futbol infantil i per acabar el dia karaoke per a totes les edats a les 19:30h.

Pel que fa als actes de diumenge 12 d’agost, a les 9:00h s’organitzarà un torneig de petanca del Club Olímpic Niagarense amb el Tordera. A les 15:00h arrossada popular i per finalitzar la festa pallassos a les 19:30h. Recordem que per l’arrossada popular és necessària una inscripció prèvia al c/Gran Via Corts Catalanes nº9, al local de l’associació de veïns. La presidenta de l’associació, l’Isabel, parla de l’arrossada.

fm niagara1

Juntament amb l’espectacle dels pallassos es farà una rifa. Ho explica l’Isabel, la presidenta de l’associació de veïns.

fm niagara2

Per a més informació i per fer les inscripcions tant de l’arrossada popular com dels jocs infantils s’ha de fer al local de l’associació de veïns al c/Gran Via Corts Catalanes nº9.