Segon i últim dia de celebració del festival La Peixera d’enguany


Segueix la programació del Festival La Peixera. Després de l’inici amb les activitats durant la tarda i la nit, el passat dissabte 4 d’Agost a Tordera, arriba la recta final de l’edició d’aquest any amb les propostes a punt per aquest proper Dissabte 11 d’Agost.

Enguany s’arriba a la dinovena edició de La Peixera, un festival multidisciplinari que se celebra els estius al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives a la gent de Tordera. A més, fomenta la promoció d’artistes locals que sovint no tenen cabuda en circuits comercials.

 Aquesta última jornada del Festival La Peixera, serà protagonitzada per activitats nocturnes pel públic adult. De fet, la programació s’encetarà a partir de les 22:30h, com és habitual, al Parc Prudenci Bertrana. Primerament, contes amb l’Assumpta Mercader i la Maria Carretero amb el nom de “Malament o no”. Seguidament, una representació teatral anomenada “Recuerdos de Ypakaraí”  amb Cia. L’acte acabarà amb la música del grup d’ “oscárboles”. La programació es completarà amb diverses sorpreses, segons anuncia l’entitat, que es podran descobrir durant aquest dissabte. Montserrat Haro, presidenta de La Peixera,detallava la programació per aquesta propera i última jornada de l’edició d’enguany.

la peixera 11 agost

La presidenta de La Peixera explicava, en el programa Tordera en Directe, que durant la celebració podran trobar una parada amb beguda i menjar. A més, podran trobar accessoris de l’entitat o, concretament,  les bosses que van acabar existències durant la Fira de Sant Jordi.

la peixera 11 agost 2

El Festival La Peixera s’ha anat guanyant un públic que sobrepassa els límits del poble i la comarca. Actualment, s’ha consolidat com un format de festival basat en l’interès per apropar el públic a l’artista i l’artista al públic. Des de l’organització es recorda que no cal entrada ni inscripció prèvia. D’aquesta forma, el proper dissabte 11 d’Agost conclourà l’edició d’aquesta any 2018 del Festival.