Ràdio Tordera – El CFTordera convoca assemblea general ordinària per demà divendres 10 d’agost

El CFTordera convoca assemblea general ordinària per demà divendres 10 d’agost


Des del CFTordera s’ha volgut convocar als socis del club a l’assemblea general ordinària que s’ha programat de cara a demà divendres 10 d’Agost.

L’esdeveniment tindrà lloc demà divendres a les 19:00h de la tarda en 1ª convocatòria i a les 19:30h en 2ª convocatòria, a les instal·lacions Municipals del Camp de Futbol.

Així doncs, el Club Futbol Tordera convoca assemblea ordinària de socis amb un ordre del dia format per 7 punts primordials. D’entre aquests punts, es llegirà i s’aprovarà l’acta de l’assemblea anterior, es farà balanç esportiu i econòmic de la passada temporada, i es farà l’informe del President. A més, es presentarà el projecte esportiu i es presentaran i s’aprovaran les quotes de socis de cara a la temporada 2018-19, a més del pressupost pel que fa a aquesta propera temporada. L’esdeveniment acabarà, com ja és usual, amb una ronda de precs i preguntes.

Des de l’entitat, es prega la màxima assistència possible degut a la importància dels temes a tractar, i des de l’equip d’esports d’aquesta casa presenciarem l’assemblea per tal de poder fer balanç dels aspectes més rellevants de cara a la propera setmana.