El CFTordera convoca assemblea general ordinària per demà divendres 10 d’agost


Des del CFTordera s’ha volgut convocar als socis del club a l’assemblea general ordinària que s’ha programat de cara a demà divendres 10 d’Agost.

L’esdeveniment tindrà lloc demà divendres a les 19:00h de la tarda en 1ª convocatòria i a les 19:30h en 2ª convocatòria, a les instal·lacions Municipals del Camp de Futbol.

Així doncs, el Club Futbol Tordera convoca assemblea ordinària de socis amb un ordre del dia format per 7 punts primordials. D’entre aquests punts, es llegirà i s’aprovarà l’acta de l’assemblea anterior, es farà balanç esportiu i econòmic de la passada temporada, i es farà l’informe del President. A més, es presentarà el projecte esportiu i es presentaran i s’aprovaran les quotes de socis de cara a la temporada 2018-19, a més del pressupost pel que fa a aquesta propera temporada. L’esdeveniment acabarà, com ja és usual, amb una ronda de precs i preguntes.

Des de l’entitat, es prega la màxima assistència possible degut a la importància dels temes a tractar, i des de l’equip d’esports d’aquesta casa presenciarem l’assemblea per tal de poder fer balanç dels aspectes més rellevants de cara a la propera setmana.