Els Diables de Tordera seran els pregoners de la Festa Major de Tordera 2018


Els Diables de Tordera celebren aquest 2018 el seu 25è aniversari i encetaran la Festa Major de Tordera d’enguany amb el tradicional pregó que es celebrarà la nit del 23 d’agost després del correfoc organitzat pels mateixos Diables. Maribel Tarifa, presidenta de l’entitat i l’Iván Romero, el vice-president expliquen com han rebut la notícia de que seran els pregoners d’enguany.

pregoners diables

Els Diables van sorgir fa 26 anys al nostre poble quan un grup de gent va fer un grup al veure que al municipi no hi havia cap organització semblant. Aquest grup va treballar durant uns anys mà a mà amb el Teatre Clavé, del que es van desvincular-se després d’un temps. Actualment el local de Diables s’ha traslladat de Can Comaleras al Casal de Joves. Aquesta és una època de canvis ja que la junta ha sofert un canvi que dona un nou aire a aquest grup, que ara es centra en renovar tant els integrants, amb la entrada de joves diables i amb la creació del propi material de manera nova i artesanal.

Aquest any es celebrarà el 26è correfoc, ja que el primer es va fer abans de que es constituís oficialment el grup. Des dels Diables s’informa de que en aquesta edició hi haurà moltes novetats tot i que no volen desvetllar cap sorpresa.