IniciNoticiesEsportsAquest vespre comença el torneig anual de Bitlles a la Fresca, organitzat...

Aquest vespre comença el torneig anual de Bitlles a la Fresca, organitzat per La Penya del Bistec

Avui a les 21:00h del vespre s’inicia al Parc de la Sardana el torneig de bitlles a la fresca que es celebra cada any tradicionalment al nostre poble durant la prèvia a la festa major.

L’organització La Penya del Bistec està totalment satisfeta amb l’acollida i interès de la població, ja que, com cada any, les places disponibles van emplenar-se gairebé en la seva totalitat em qüestió d’hores. El funcionament de la competició serà el mateix de cada any, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Enguany el torneig no presenta cap novetat respecte l’edició anterior.

34 equips formen l’edició del torneig d’aquest any, xifra destacable tenint en compte que la majoria de participants no practiquen aquesta activitat esportiva de manera habitual.

El torneig durarà fins divendres, quan es posarà el punt i final amb l’entrega de premis i el sopar popular, tal i com es fa normalment. Hi ha en joc diversos premis, tant a nivell individual com col·lectiu. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona durant les primeres nits del mes d’agost, que és quan molta gent comença les vacances d’estiu.

Per a més informació sobre el torneig, podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el perfil de la xarxa social Facebook “Bitlles a la Fresca La Penya del Bistec”. Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem cada dia la cobertura especial de l’esdeveniment, amb el repàs de classificacions i puntuacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES