IniciNoticiesComerçUn divendres especial amb el "Comerç a la fresca"

Un divendres especial amb el “Comerç a la fresca”

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i Tordera Associació de Comerços i Serveis, Taca’t de Tordera, ja ho tenen tot a punt per tirar endavant una nova edició del “Comerç al carrer, Comerç a la fresca” al nostre municipi. Com a principal novetat, enguany es durà a terme avui divendres des de les 17:00h fins a les 22:00h i i el circuit comercial estarà ubicat des del Camí Ral, Folch i Torres fins al Doctor Trueta, Sant Ramon fins al C/Ciutadans. El regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu, explica el principal objectiu de l’edició del “Comerç al carrer, comerç a al fresa”

comerc al carrer 1

Tot un seguit d’activitats lúdiques com una ambientació musical en directe amb Dj’s, els tallers per a infants en anglès que ens ofereix KID’s &Us, a les 19h música en directe amb Dixie i Jocs Gegants i familiars són algunes de les propostes programades per avui a la tarda. Entre moltes d’aquestes novetats, aquest any s’incorpora un sorteig solidari. Amb la compra de productes als comerços de Tordera, durant la diada, els consumidors aconseguiran tiquets i entraran directament a un sorteig de 10 bicicletes de l’empresa “Ecosol”, que treballa amb gent amb dificultats i que els ajuda en la inserció laboral. El sorteig serà a les 21:30h a la Plaça de davant el Teatre Clavé. Ho explica el regidor Vilajeliu.

comerc al carrer 2

A més a més, les diverses parades d’artesania i comerços que participaran del comerç a la fresca realitzaran promocions especials i rebaixes durant l’esdeveniment.

ÚLTIMES NOTÍCIES