IniciNoticiesEsportsAquest proper dilluns comença una nova edició del torneig “Bitlles a la...

Aquest proper dilluns comença una nova edició del torneig “Bitlles a la fresca” organitzat per la Penya del Bistec

Aquest proper dilluns sis d’agost comença una nova edició del torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Un any més, l’èxit d’aquesta edició està assegurat, malgrat això, encara hi ha dues places lliures per participar-hi. Així doncs si hi ha algun equip interessat d’última hora, pot formalitzar encara la inscripció al correu de l’entitat, bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com . El funcionament de la competició serà el mateix de cada any, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Enguany el torneig no presenta cap novetat respecte l’edició anterior. David Roura n’ha parlat als micròfons de Ràdio Tordera:

roura previa 1

Recordem que el torneig “Bitlles a la fresca” comença a les 9 del vespre, al Parc de la Sardana, emplaçament habitual de la competició.  A més, els dijous són els dies d’entrenament, aspecte també destacat per Roura:

roura previa 2

El torneig s’allarga durant tota la setmana, fins aquest divendres, 10 d’agost, quan es posarà el punt i final amb l’entrega de premis i el sopar popular. Hi ha diversos premis, tant individuals com col·lectius. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona durant les primeres nits del mes d’agost, que és quan molta gent comença les vacances d’estiu. Per a més informació sobre el torneig, podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el perfil de la xarxa social Facebook “Bitlles a la Fresca La Penya del Bistec”. Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem cada dia la cobertura especial de l’esdeveniment, amb el repàs de classificacions i puntuacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES