IniciNoticiesEsportsL’ex-porter torderenc Dani Castilla va presentar ahir dimecres el seu llibre "El...

L’ex-porter torderenc Dani Castilla va presentar ahir dimecres el seu llibre “El fútbol es”

Tal i com ja comentàvem en darreres edicions informatives, l’ex-porter que va militar al primer equip del CFTordera durant la passada temporada pasada, Dani Castilla, ha publicat el seu primer llibre dedicat al futbol, El fútbol es, i ahir Dimecres 1 d’Agost va fer-ne la presentació a la Biblioteca de Tordera.

Després de deixar enrere una llarga etapa futbolística, on ha estat porter en els equips del CF Arenys de Mar, la UE Llagostera, AD Guíxols, el Palamós CF i, finalitzant l’etapa tal i com la va començar quan era ben jove, al CFTordera, l’ex-porter ha publicat un nou llibre que mai deixa de banda la passió futbolística. El fútbol es, busca mostrar l’experiència i les vivències que el futbol no-professional et dóna com a persona. Ho explica el mateix Dani Castilla:

el futbol es 1

Segons defineix el seu autor, l’objectiu del llibre és “plasmar el que ha estat –per ell mateix– viure tants anys defensant la porteria”. A més, la idea a termes generals del llibre, segons el mateix Dani Castilla, és dividir les diferents parcel·les dins el món del futbol i explicar realitats que es viuen en el dia a dia del futbol no professional, comparant-les amb les del futbol professional i adonant-se que no són tant diferents.

Des de l’equip d’esports d’aquesta casa, ahir vam presenciar l’acte de presentació de El fútbol es, i vam poder parlar en primícia amb el seu autor, ja que ahir va ser un dia realment especial per ell, no només pel fet de presentar el seu propi llibre, sinó per fer-ho en el seu poble de sempre, Tordera. Aquestes van ser les paraules de Dani Castilla:

dani castilla 1

L’acollida de El fútbol es en només dues setmanes des de la publicació del llibre ha estat molt gran, ja que a dia d’avui ja se n’han venut prop de 70 exemplars, aspecte que valora molt el seu autor, qui recomana el seu llibre a tothom:

dani castilla 2

A partir d’ara, podeu adquirir el llibre a www.mcsports.es, per la plataforma virtual Amazon o bé posant-vos en contacte amb el propi Dani Castilla.

ÚLTIMES NOTÍCIES