Dissabte arriba la Festa de Vallmanya


El proper dissabte 4 d’agost comença la Festa de Vallmanya.  A les 12:00h del migdia hi haurà una missa amb l’acompanyament de la Coral de Tordera en honor a Sant Feliu i tot seguit hi haurà la gran “bateiada”.

El portaveu de la família Xampeny i Gras, Joan Xampeny, ens dóna detalls del que se sortejarà a la rifa del migdia.

Xampeny 1

A més a més, hi haurà una audició de Sardanes.

Tot seguit hi haurà dinar de germanor al Restaurant Les Ferreres i a partir de les 4, ball de tarda amb el concert del grup “Franqui”.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca