IniciNoticiesEducacióL’esplai de la Gent Gran tornarà a oferir un curset d’informàtica

L’esplai de la Gent Gran tornarà a oferir un curset d’informàtica

L’esplai de la Gent Gran de Tordera és l’espai on s’organitzen diferents activitats íntegrament dedicada als grups socials de major edat del municipi.

Amb la col·laboració de “Caixabank” i l’Ajuntament de Tordera, s’organitzen activitats dedicades a aquest sector de la societat. En aquest cas, després de ser una gran demanda entre la gent, l’Esplai organitzarà, a partir de Setembre, un curs d’informàtica per a la gent gran. Miquel Pujol, president de l’Esplai de la Gent Gran, informava d’aquesta novetat després de que, aquest passat curs, no es pogués dur a terme degut a la falta d’ordinadors. Així doncs, aquest any cada alumne tindrà un propi dispositiu electrònic, de forma que l’aprenentatge serà més àgil i còmode. 

Aquests cursets es faran a la “ciberaula” d’aquest espai. A més, tothom qui tingui un ordinador portàtil, també s’hi podrà inscriure. En total hi haurà 20 places per aquets curs. Ho detalla el president de l’Esplai de la Gent Gran, Miquel Pujol.

curset informatica

Les inscripcions pel curs s’obriran un cop encetat aquest proper mes d’Agost. Tots els interessats es poden inscriure adreçant-se a l’Esplai de la Gent Gran.

ÚLTIMES NOTÍCIES