IniciNoticiesEsportsEls primer equip del CFTordera ja coneix el seu calendari esportiu per...

Els primer equip del CFTordera ja coneix el seu calendari esportiu per la propera temporada

El primer equip del CFTordera ja coneix el calendari de lliga regular de la propera temporada 2018-2019. Cal recordar que aquest primer equip militarà a 3a catalana la propera temporada, que formarà part del grup 16 d’aquesta categoria i que el proper dimarts dia 31 de Juliol comença la pretemporada.

calendari cft 1

La primera jornada de l’equip serà a domicili al camp del Sant Antoni de Calonge el dissabte 1 de setembre a les 16:30h, i el primer partit a casa d’aquest primer equip serà dissabte 8 de setembre a les 16:00h contra el Sant Celoni. Pel que fa al lideratge del primer equip d’aquesta temporada, el durà a terme Josep Matas Pai, ell mateix ens ha donat més detalls sobre el calendari de cara a la propera temporada:

calendari cft 2

La lliga del 1r equip del CFTordera, està formada per 34 jornades, i finalitzaran el cap de setmana del 25 i 26 de maig de 2019. L’últim matx de l’equip serà al camp del Cal Aguidó el dissabte 25 a les 17:15h, i la darrera jornada esportiva a casa serà contra el Lloret la setmana anterior, el dia 18 de maig a les 16:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES