IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera convoca assemblea general extraordinària pel proper divendres 27 de...

El CEEB Tordera convoca assemblea general extraordinària pel proper divendres 27 de juliol

Des de l’entitat de bàsquet del nostre municipi, CEEB Tordera, s’ha convocat de cara al proper 27 de Juliol una assemblea general extraordinària d’acord amb els estatuts del club.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’edifici Emili Vendrell a les 19h en primera convocatòria  i a les 19:15h en segona. L’assemblea comptarà amb un ordre del dia dividit principalment en nou punts, d’entre els quals es destaquen les noves incorporacions pel que fa a la Junta Directiva, l’assegurança de la federació, la distribució d’esdeveniment per equips i també la planificació de cara a la propera temporada 2018/19. Finalment, l’assemblea es donarà per finalitzada parlant sobre els delegats de camp i taula i també sobre la nova equipació per la propera temporada; temes que es tancaran, com ja és usual, amb una ronda de precs i preguntes. Susanna Perera, secretaria del CEEB Tordera, fa una pinzellada sobre els temes que es parlaran en aquesta propera assemblea.

ceeb assamblea

Des de l’organització de l’entitat, s’agrairà l’assistència de tota persona que vulgui presenciar l’assemblea, ja que els temes a tractar són interessants pels integrants del club.

A més, des de l’equip d’esports d’aquesta emissora farem balanç de l’assemblea un cop aquesta s’hagi disputat.

ÚLTIMES NOTÍCIES