IniciNoticiesComerçFinalitza el període per sol·licitar parada en la nova edició del Comerç...

Finalitza el període per sol·licitar parada en la nova edició del Comerç al Carrer 2018

Foto: Anna Serra

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza un any més , juntament amb  l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i Tordera Associació de Comerços i Serveis, Taca’t de Tordera, una nova edició del Comerç al carrer, comerç a la fresca.  L’edició d’enguany  tindrà lloc el divendres 3 d’agost de 2018 de les 17:00h a les 22:00h. Les parades  estaran al Carrer Ciutadans, al Carrer Sant Ramon i al Camí Ral, des de la Cooperativa fins Folch i Torres, amb possibilitat de la Plaça de l’església.

Qui pot participar-hi?

  • Comerços i Serveis establerts a Tordera.
  • Entitats sense ànim de lucre de Tordera
  • Associacions o entitats sense ànim de lucre de fora de Tordera 
  • Artesans o venedors en parades de venda no sedentària que complementin l’oferta comercial existent (bijuteria, objectes de regal, alimentació, complements personals, cosmètica,…)

L’objectiu del Comerç al carrer, comerç a la fresca és crear un ambient festiu que afavoreixi el passeig i la compra als establiments de Tordera. Així ho ha explicat Marçal Vilajeliu, regidor de Promoció Econòmica.

comerc fresca

Les sol·licituds es poden presentar fins avui divendres 20 de juliol de 2018. S’han de presentar al l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament de Tordera, Plaça Església, 2. També es poden enviar utilitzant la seu electrònica.

ÚLTIMES NOTÍCIES