IniciNoticiesEsportsL’empresa esportiva Tir Lliure organitza el seu IX torneig de 3x3 de...

L’empresa esportiva Tir Lliure organitza el seu IX torneig de 3×3 de la mà del CEEB Tordera

Tir lliure és una empresa esportiva que, a partir d’acords amb altres empreses, entitats o associacions esportives, organitza torneigs de bàsquet en diferents localitats del territori català, són el que ells anomenen 3×3 Bàsquet Tour.

És la primera vegada que aquesta empresa col·labora amb el CEEB Tordera a la nostra localitat, fet que motiva als jugadors del club, ja que es tracta d’una organització reconeguda i molt ben valorada a nivell de país, amb més de 1500 participants la passada temporada. El torneig que es disputarà al nostre poble disposarà de 6 pistes disponibles per a totes les categories des de PreMini fins a Veterans. Tanmateix, hi haurà una samarreta reversible de regal per a tots els participants, a més de servei de bar, vestuaris i assegurança d’accidents.

Pel que fa a inscripcions, estaran obertes fins al dia 22 d’agost a les 00.00h, o bé fins a arribar al límit de places. El preu serà de 15€ per jugador independentment de la categoria en la qual jugui cada participant.

Per a més informació sobre aquest esdeveniment, podeu contactar via trucada o Whatsapp al telèfon 644 32 62 16 o bé al correu info@sportclickevent.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES