La festa del veïnat de Fibracolor prepara moltes activitats pel cap de setmana


Aquest cap de setmana es celebra la Festa del Veïnat de Fibracolor amb múltiples activitats. Divendres, a les 18:30h Festa Holi (Festa dels colors i de l’amor); 20:30h Sopar a la fresca a la pista.  Entrepans, salsitxes, frankfurts, pinxos. Finalment, a les 22:00h concert d’Edu Vico Group.

Dissabte, a les 11:30h Festa de l’Escuma;  a les 21:00h  Sopar de germanor a la pista.  A les 22:30hbBall a la pista amb l’orquestra Charlotte. La presidenta de l’associació de veïns, Carme Fernàndez ens dona detalls del Sopar.

festes fibracolor

Diumenge, a les 11.00h  Jocs Infantils; a 19:00h Exhibició de country, 20:00h Concert de Gospel amb Coral Gospel Actua; a les 20:30h Sopar a la fresca i a les  21:30h Musica per ballar 

La junta es reserva el dret a fer canvis a la programació per causes meteorològiques o de força major.

Trobareu més informació al programa d’activitats o a la pàgina de facebook de l’Associació de Veïns de Fibracolor