Divendres i dissabte arriben les Festes de Mas Reixach


Cap de setmana de festa al veïnat de Mas Reixach. Divendres a les 19:00h tindrem festa infantil i jocs diversos; a les 21:00h ball de les pubilletes de Mas Reixach i a partir de les 22:00h pista americana pels nens i nenes i balls de saló per a tothom.

Dissabte 14 de juliol, a partir de les 21:00h sopar popular, amb parlament de les autoritats, exhibició de balls en línia i actuació de les alumnes de Flamenc del centre de Palafolls sota la direcció de Maria Valderrama. A les 22:00h Pista americana pels nens i nenes; A les 23:00h ball a càrrec del duo Leo i Rosa Maria.

Elena Carles, secretària de l’associació de veïns ens fa cinc cèntims del menú del sopar popular.

sopar popular mas reixach

La festa de Mas Reixach s’han consolidat en el nostre municipi.