La plantada de gegants de Tordera comptarà amb una quinzena de colles participants


La Colla de Geganters i Grallers de Tordera organitzen el dissabte 14 de juliol la XXXI cercavila i plantada de gegants de Tordera. Enguany a la trobada hi participaran una quinzena de colles geganteres, amb uns 350 participants, que es trobaran al carrer Gaudí a les 17:30h on hi tindrà lloc la plantada de gegants. 

Les colles participants d’aquesta edició seran: Arenys de Munt, Cervelló, Sant Andreu de Palomar, Santa Coloma de Farners, Malgrat de Mar, Figueres, Sant Celoni, La Palma de Cervelló, Calella, Sant Llorens Savall, Gualba, Sant Pol, La Cellera, i Tordera.

La cercavila tindrà un sol recorregut, sortirà a dos quarts de 7 i passarà pels carrers Alcalde Vendrell, Mas Martí, Amadeu Vives, Santa Llúcia, Folch i Torres, Camí Ral, Dr Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i finalitzarà a la Plaça de l’Església on es farà el ball final davant l’Ajuntament amb la participació de totes les colles i l’entrega de records cap a les 20:00h del vespre. 

El cap de colla, Lluís Puig, explica les activitats que es realitzaran a la plaça un cop finalitzada la cercavila.

trobada gegantera

Des de l’Ajuntament de Tordera es vol felicitar a la colla gegantera pels trenta anys de fal·lera gegantera al nostre municipi.