Es presenta un perfum sobre l’essència del Maresme


El Maresme ja té una fragància ambiental. Conjuntament amb el Consorci de Promoció Turistica Costa Barcelona-Maresme i el perfumista Jimmy Boyd s’ha presentat “L’essència del Maresme”, un acord de notes marines i florals amb una pinzellada de maduixa. La fragància ambiental ha estat creada pel perfumista Jimmy Boyd, qui n’ha detallat les notes olfactives.

perfum maresme

Una primera producció de l’Essència del Maresme es destinarà a la promoció del propi producte i de cara al setembre ja es podran trobar als punts d’informació turística de la comarca perquè els visitants se’l puguin endur de record. Més endavant, i en funció de l’acceptació que tingui, es podria començar a comercialitzar en botigues del territori.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca