L’Associació La Nostra Dansa ofereix avui una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa i dissabte balls tradicionals


L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes es celebraran a la plaça de l’església.

Per aquest divendres 13 de Juliol, la Cobla Ciutat de Terrassa actuarà interpretant les següents sardanes: T’estimo de Josep Serra i Bonal; Amics Genisencs de Joaquim Serra; A Can Nassos de Josep Maria Tarridas; Roses de tardor de Fèlix Martínez; La Pubilla Helena d’Antoni Mas; Afalagada de Jordi Pauli; El Palau de la Fosca de Josep Chamorro; Aigua Xelida de Ricard Viladesau i, finalment, El Ros de Palau de Fransesc Mas. L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.

Per dissabte continua la programació de balls tradicionals a la plaça de l‘Església amb el grup “La Sonsoni”. L’actuació començarà a les 22 hores.