L’associació de Rugby La Tordera fa un balanç positiu de la passada temporada i ja treballa en les novetats per la propera


Després d’haver acomiadat la temporada amb un partit amistós entre pares i fills integrants del grup, el club de rugby La Tordera fa un balanç positiu de la temporada tancada, amb moments de victòries, de derrotes i de mil i una experiències que han proporcionat molt bones sensacions al club, tant a nivell directiu com a nivell de jugadors.

correa 1

En donar-se per tancada aquesta temporada, l’entitat ja es va posar de seguida a treballar pel que fa a millores i novetats de cara a la propera, que començarà després de l’estiu. Tot i això, durant els mesos de vacances estiuenques, el club s’està centrant en no aturar el joc del tot, disputant entrenaments setmanals de rugby platja, que van començar ahir mateix a les 20h del vespre la platja de Blanes. A més es disputarà algun partidet puntual, fets que serviran com a entrenament però també com a reclam de cara a noves incorporacions per la propera temporada en equips des dels més petits, com és el cas de l’escoleta, fins a l’equip sènior, ja que tothom que s’animi està convidat a assistir a aquests entrenaments.

correa 2

Les novetats esmentades anteriorment de cara al club de rugby La Tordera seran desvetllades durant els propers dies a l’equip d’esports de Ràdio Tordera, de manera que seran a l’hora retransmeses als oients en el moment en el qual en tinguem coneixença.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca