L’associació de Rugby La Tordera fa un balanç positiu de la passada temporada i ja treballa en les novetats per la propera


Després d’haver acomiadat la temporada amb un partit amistós entre pares i fills integrants del grup, el club de rugby La Tordera fa un balanç positiu de la temporada tancada, amb moments de victòries, de derrotes i de mil i una experiències que han proporcionat molt bones sensacions al club, tant a nivell directiu com a nivell de jugadors.

correa 1

En donar-se per tancada aquesta temporada, l’entitat ja es va posar de seguida a treballar pel que fa a millores i novetats de cara a la propera, que començarà després de l’estiu. Tot i això, durant els mesos de vacances estiuenques, el club s’està centrant en no aturar el joc del tot, disputant entrenaments setmanals de rugby platja, que van començar ahir mateix a les 20h del vespre la platja de Blanes. A més es disputarà algun partidet puntual, fets que serviran com a entrenament però també com a reclam de cara a noves incorporacions per la propera temporada en equips des dels més petits, com és el cas de l’escoleta, fins a l’equip sènior, ja que tothom que s’animi està convidat a assistir a aquests entrenaments.

correa 2

Les novetats esmentades anteriorment de cara al club de rugby La Tordera seran desvetllades durant els propers dies a l’equip d’esports de Ràdio Tordera, de manera que seran a l’hora retransmeses als oients en el moment en el qual en tinguem coneixença.