IniciNoticiesPolíticaL’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat considera que no hi ha discussió sobre...

L’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat considera que no hi ha discussió sobre la necessitat de connectar Tordera i Lloret amb una via ràpida

L’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat ha valorat les inversions públiques previstes a la seva localitat. En destaca l’arribada de la banda ampla, la instal·lació de wifi públic a les platges de Lloret o l’arribada del ramal de la C-32, que ha d’unir Lloret de Mar amb Blanes i Tordera. Sobre el futur d’aquesta nova “via ràpida” que ha de connectar Tordera i Lloret de Mar, Dulsat creu que no hi ha discussió sobre la idoneïtat de l’arribada de la C-32 al municipi, tenint en compte que “un milió i mig de turistes” passen per Lloret de Mar.

dulsat c-32 1

El batlle ha afirmat que mentre no hi havia govern a la Generalitat, “el ‘sotogoverno’ ha seguit treballant” per aixecar la suspensió cautelar que el TSJC va ordenar arran d’una denúncia de la plataforma Aturem la C-32. Segons la interlocutòria judicial, hi havia indicis que el Govern hagués aprovat el traçat de la carretera sense tenir la declaració d’impacte ambiental obligatòria i per això va decidir aturar l’inici de les obres. Dulsat espera que el conflicte judicial es pugui desencallar “aviat”, ja que el govern català està “refent la ponència mediambiental” i d’aquesta manera tornar a engegar la maquinària per a les obres de l’allargament de la carretera.

dulsat c-32 2

La nova C-32 entre Tordera i Lloret s’estendrà al llarg de 6,5 quilòmetres, serà lliure de peatge i s’estima que el cost de l’obra sigui d’uns 71 milions d’euros (que assumirà la concessionària Abertis). Ara, un cop acabada la fase d’exposició pública, el Departament ha rebut tres al·legacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES