IniciNoticiesCulturaLa dansa agafa el protagonisme a la nova proposta a la programació...

La dansa agafa el protagonisme a la nova proposta a la programació l’Altre Clavé

Danseu, danseu altre cop maleïts! és com s’anomena la segona nit de l’Altre Clavé, la del dijous 12 de juliol. Una nit de dansa clàssica, flamenca, contemporània; en definitiva, una nit per gaudir de la riquesa de manifestacions que pot arribar a aixoplugar la dansa com a mitjà expressiu. En dona detalls el responsable de la programació, Medín Peirón.

altre clave 12 juliol

El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà el dijous 19 de juliol amb Rinkonete retreturns. Una nit amb un rei – Rinkonete i la seva música “runk”- i tres bufons: els clowns Hèctor Joan, senyor Morrut i Suky.

Com en les darreres edicions, l’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades es posen a la venda el dijous 28 de juny a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és reduït. L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES