IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera prepara nous fitxatges i novetats de...

El sènior femení del CEEB Tordera prepara nous fitxatges i novetats de cara a la propera temporada

Des de la direcció del CEEB Tordera no s’ha deixat de treballar per tal de poder afrontar l’ascens de categoria a 2ª del Sènior Femení de la millor manera possible.

L’equip s’ha mantingut respecte la darrera temporada, ja que es tracta d’una plantilla que funciona a la perfecció dins el terreny de joc, amb molta compenetració i connexió entre les diferents jugadores. Tot i això, el sènior femení s’ha reforçat amb dues noves incorporacions, l’Aina Ponsa i la Judit Parada. A més, pendent de confirmació hi ha una darrera possible incorporació, a l’espera de fer-se pública en els propers dies. Marc Alonso, director esportiu del CEEB Tordera, ens dóna més detalls sobre aquests fitxatges:

alonso 1

Respecte a l’ascens de categoria, el CEEB es troba en un moment de plena motivació per haver pujat a 2ª catalana després d’haver-s’hi quedat a les portes en altres ocasions. A dia d’avui ja es treballa per conèixer els partits clau i els punts que més s’han de reforçar per tal de fer una bona temporada. En general, el club es prèn aquest ascens com a una passa endavant a nivell esportiu que serveix com a motivació no només pel primer equip femení d’aquesta temporada, sinó també pels equips que pugen i possiblement ocupin el lloc d’aquestes jugadores el dia de demà.

alonso 2

Des de l’equip d’esports d’aquesta casa, treballarem per informar als nostres oients sobre les últimes novetats de l’equip i la seva trajectòria durant la seva 1ª temporada a 2ª catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES